Få mest muligt ud af dine penger

Aske Buemann

CEO & medgründer

Det er helt naturlig å ønske å maksimere økonomiske gevinster og sikre at man betaler riktig skatt. For å oppnå dette er det viktig å være godt informert om de fradragene og skattefordelene man har rett til, og samtidig holde seg oppdatert på endringer i skattelovgivningen. Her gir vi deg noen tips og råd, slik at du kan få mest mulig ut av pengene dine.

Vær oppmerksom på dine fradrag

En effektiv måte å optimalisere skatten din på, er ved å benytte deg av fradragene du har rett på. Noen viktige fradrag inkluderer:

  • Lån i utlandet
  • Reisefradrag
  • Pendlerfradrag
  • Foreldrefradrag

Disse kan bidra til å redusere den skattepliktige inntekten din. For å utnytte fradragene fullt ut, er det viktig å sette seg inn i de gjeldende reglene. Les mer om fradrag her: Hva er fradrag

Følg med på endringer i skattelovgivningen

Skattelovgivningen kan endre seg ofte. Nye regler kan påvirke skattebetalingen din, så det er lurt å være oppdatert på de siste endringene. Følg med på skattenyheter eller søk råd fra en skatteekspert for å få de mest aktuelle opplysningene.

Vær proaktiv

Mange tror feilaktig at alle skattefradrag blir automatisk inkludert i skattemeldingen. Dette er ikke alltid tilfelle, og mange går glipp av fradrag de har rett på. For å unngå dette, bør du være proaktiv og rapportere alle relevante fradrag selv.

Vil du ha mer penger tilbake på skatten?

Det tar bare noen få minutter å prøve TaxHelper, og du får i gjennomsnitt 3.058 kroner ekstra tilbake på skatten.
Samtidig betaler du kun hvis du sparer penger.

Begynn her

Få hjelp av TaxHelper

Er du usikker på hvordan du korrekt rapporterer opplysningene dine, eller vil du være sikker på å få maksimalt fradrag? Prøv vår tjeneste hos TaxHelper. Vi sørger for at alt blir rapportert korrekt og uten feil, slik at du ikke går glipp av fradragene dine.